anubis

LOTIUNE PENTRU TONIFIERE CU MENTOL COLD LOTION

LOTIUNE PENTRU TONIFIERE CU MENTOL COLD LOTIONLotiune cu proprietati vasoconstrictoare si anticelulitice, ce ofera o senzatie placuta, de reimprospatare la nivelul intregului corp.
Efect calmant si anti-oboseala.
Recomandat pentru toate tipurile de piele, cu precadere in impachetarile hipotermale in zone precum picioare, solduri sau fese, cu scopul de a realiza o actiune de drenare sau de fermitate.

Caracteristici:
Ajuta la tonifierea corpului.
Fara parabeni.

Utilizare:
De regula, in tratamentele de reafirmare si pentru imbunatatirea circulatiei la nivelul picioarelor. De asemenea, se poate folosi si ca un complement in tratamentele anticelulitice.
Tratament cu impachetari reci: se realizeaza o compozitie dintr-o parte de Cold Lotion si trei parti de apa. Dupa ce bandajele se inmoaie in aceasta lotiune, se realizeaza impachetarile de la zona picioarelor pana la vintre, facilitand astfel circulatia limfatica. A se evita zona abdomenului. Timp de actionare: 20 – 30 minute. Pentru a finaliza tratamentul, se aplica Cold Emulsion. Pentru tratamentele anticelulitice, se aplica Chitty L Emulsion.
Alte tratamente: Se poate folosi ca antiseptic sau lotiune pentru reimprospatare prin pulverizare pe intreg corpul in cadrul oricarui tratament corporal. Se realizeaza o compozitie dintr-o parte Cold Lotion si trei parti de Thermal Aqua.

Ingrediente:
Alcool: racoritor si vasoconstrictor;
Mentol: efect anti-oboseala, de improspatare, de calmare si vasoconstrictor (activeaza circulatia periferica);
Camfor: racoritor si calmant;
Eucalipt: proprietati antiseptice;

Forma de prezentare
: sticla de 1000 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

LUCREZI IN DOMENIU SI VREI SA TESTEZI GRATUIT ACEST PRODUS?
Suna acum la numarul de telefon
0751.195.643
sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi!Oferta valabila pentru persoanele care lucreaza ca Hair Stylist sau Manager la un salon de coafura!

Alege alt produs:


ASISTENTA ONLINE

Program: 9:00 - 18:00


Telefon: 0755.748.555


E-mail: laura.raduta@divahaircosmetics.ro


SALOANE RECOMANDATE

Elite Beauty Lounge

HAIR STYLIST RECOMANDAT

Claudia Chira

PARTENERI MEDIA

PARTENERI ONLINE