anubis

Skin Pen

Skin Pen
Dispozitiv electric, reincarcabil, automat, sub forma de stilou, usor de utilizat.
Se foloseste cu un set de 12 micro ace.

Principiul de functionare: microacele formeaza micro canale prin care substanta aplicata pe suprafata pielii este mult mai rapid absorbita, imbunatatind eficienta tratamentului. Din acest motiv, utilizarea unui produs steril este foarte importanta daca dorim sa evitam infecÈ›iile nejustificate sau reacÈ›ii cutanate. 
 
Mod de utilizare:
Nu necesita conectarea la un incarcator in timpul utilizarii;
este echipat cu 2 baterii care se incarca complet dupa ce au fost conectate o ora;
este avertizat de indicatorul ledului albastru; 
se introduce cartusul de ace sterile in dispozitiv (pentru a se bloca in varful dispozitivului, trebuie rotit la stanga);
selectarea vitezei si adancimea acelor: deschideti dispozitivul apasand pe butonul de start de cateva ori, pana cand lumina devine verde.
nivelul de penetrare al acelor se seteaza regland la stanga sau la dreapta. In sensul acelor de ceasornic, nivelul de penetrare va fi mai mare: 0.25mm, 0.5mm, 1.0mm, 1.5mm.
fiecare zona tratata va beneficia in medie de 900 de intrari a acelor care vor stimula noi fibre de colagen; 
diferitele nivele de penetrare ale acelor permit utilizarea dispozitivului in multiple tratamente;
are mai multe viteze, astfel incat dispozitivul se poate regla in functie de zona tratata (chiar si zonele cu sensibilitate sporita), cu rol de a minimaliza senzatia de durere;
tratamentele realizate cu acest dispozitiv sunt precise si mai rapide comparativ cu alte dispozitive asemanatoare iar rezultatul este unul superior;

Recomandat pentru tratarea multiplelor probleme ale pielii: cicatrici lasate de acnee, vergeturi si riduri, tratamentul se realizeaza prin intermediul unui cap cu 12 ace, care genereaza deschiderea a mai mult de 800 micro-canale pe secunda, care se vor plia pe nevoile fiecarui tip de ten.


  Skin preparer

LUCREZI IN DOMENIU SI VREI SA TESTEZI GRATUIT ACEST PRODUS?
Suna acum la numarul de telefon
0751.195.643
sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi!Oferta valabila pentru persoanele care lucreaza ca Hair Stylist sau Manager la un salon de coafura!

Alege alt produs:


ASISTENTA ONLINE

Program: 9:00 - 18:00


Telefon: 0755.748.555


E-mail: laura.raduta@divahaircosmetics.ro


SALOANE RECOMANDATE

Mia Beauty Salon

HAIR STYLIST RECOMANDAT

Mihai Geambasu

PARTENERI MEDIA

PARTENERI ONLINE