15 aprilie 2013 - Un nou seminar marca Style IQ

15 aprilie 2013 - Un nou seminar marca Style IQ

Style IQ  este comunitatea dedicata specialistilor din industria beauty din Romania. Va invitam sa descoperiti ultimele noutati din domeniu in materie de tendinte si produse, sfaturi utile pentru activitatea desfasurata zilnic, tutoriale step by step insotite de fotografii reprezentative, interviuri cu profesionisti, locuri de munca, seminarii pentru dezvoltarea voastra profesionala, concursuri cu premii surpriza si multe altele!
Style IQ  se defineste ca fiind un proiect indraznet ce vine in intampinarea managerilor de saloane de infrumusetare, a hair stylistilor si a cosmeticienelor prin organizare de seminarii de inalta calitate dar si de reuniuni menite sa favorizeze schimburile de experienta.
Deoarece Style IQ isi propune sa contribuie la formarea si perfectionarea grupului tinta prin organizarea de seminarii de inalta calitate, in luna februarie a avut loc primul eveniment dedicat exclusiv hair stylistilor. Seminarul a fost organizat sub egida Style IQ, avand ca sponsor principal pe Oyster Professional prin Diva Hair Cosmetics. Evenimentul a fost un real succes, bucurandu-se de prezenta lui Viorel Arsenie - hair stylist cu o vasta experienta de peste 12 ani, specializat pe partea de colorimetrie, ce a participat la numeroase seminarii de specialitate atat in tara cat si in strainatate organizate de Toni&Guy si Vidal Sassoon - in calitate de trainer cat si de tehnicienii Oyster ce au oferit participantilor o serie de tricks&tips utile in activitatea desfasurata zilnic. Seminarul a oferit participantilor informatii teoretice complexe despre colorimetrie, ce au fost aplicate intr-un mod interactiv in partea practica, cand au fost realizate doua schimbari de look folosind produse profesionale pentru ingrijirea parului Oyster.
Style IQ  va asteapta la urmatorul Seminar de Colorimetrie ce va avea loc in data de 15.04.2013, in Bucuresti, intr-o locatie centrala. Evenimentul va fi sustinut de Mihai Geambasu, hair stylist cu o vasta experienta, absolvent al cursurilor organizate de Academia Oyster (Italia) si Academia L'Oreal (Anglia), cu experienta practica in cadrul scolii Vidal Sassoon si specializare in colorimetrie realizata in cadrul Academiei Wella. Seminarul se va desfasura intr-un mod interactiv si va cuprinde atat o parte teoretica cat si una practica, in cadrul careia participantii, sub directa indrumare a trainerului, vor realiza schimbari de look cu ajutorul produselor profesionale pentru ingrijirea parului din brandul Oyster. Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati! 

Important de mentionat este faptul ca toate seminariile organizate de Style IQ se vor bucura de prezenta unor traineri bine pregatiti, ce vor oferi participantilor informatii teoretice complexe, pe care le vor aplica intr-un mod interactiv in partea practica.

 

Laura Raduta
Project Manager Style IQ
mobil: 0734.191.627
e-mail: laura.raduta@styleiq.ro
website: www.styleiq.ro  
Facebook: www.facebook.com/pages/Style-IQ/483923431670850  

2625 vizite

ASISTENTA ONLINE

Program: 9:00 - 18:00


Telefon: 0755.748.555


E-mail: laura.raduta@divahaircosmetics.ro

SALOANE RECOMANDATE

Salon Oasis Flamingo

HAIR STYLIST RECOMANDAT

Silvia Bacrea

PARTENERI MEDIA

PARTENERI ONLINE