Incepand cu data de 1 aprilie 2013 ne puteti citi si in editia de primavara a revistei Estetica

Incepand cu data de 1 aprilie 2013 ne puteti citi si in editia de primavara a revistei Estetica

ESTETICA apare pe piaţă pentru prima dată in Martie 1946,in Italia. 40 de pagini alb - negru şi ilustraţia făcută de mână sunt primul proiect care va fi începutul unei istorii de 61 de ani.

Tot 1946 a fost şi primul an în care se deschideau porţile Târgului de Cosmetice şi Parfumuri unde ESTETICA a fost primită ca fiind prima revistă dedicata profesioniştilor din industria de înfrumuseţare.

Beneficiind de experienţa a 62 de ani şi de 25 de ediţii în toată lumea, Estetica România îşi propune să demareze cel mai amplu proiect editorial dedicat industriei profesionale de infrumuseţare si "va fi ceea ce industria avea nevoie", in Romania si Republica Moldova.

Ediţia istorică ESTETICA România s-a lansat pe data de 20 septembrie 2007 în cadrul Târgului Cosmetics Beauty Hair - Romexpo.

Peste 190 de pagini sunt dedicate în întregime industriei profesionale de înfrumuseţare.

Structurată pe câteva capitole importante: trend-uri internaţionale, colecţii locale, agenda târgurilor de profil, interviuri, evenimente, sondaje, tehnici profesionale şi alte subiecte incitante fac din ESTETICA un "must have" în fiecare salon de înfrumuseţare din România şi Republica Moldova.

ESTETICA ROMÂNIA se adresează către două mari categorii de clienţi: profesioniştilor ce lucrează în industria de înfrumuseţare din România, în saloane de coafură, de estetică şi SPA-uri şi clienţilor finali, beneficiarii serviciilor de înfrumuseţare, persoanelor sensibile la trend-uri şi la ultimele noutăţi de pe piaţă.

Având în vedere dorinţa acestora de a căuta în reviste ultimele tendinţe din domeniu dar şi colecţii din care să se inspire, publicaţia nu se aruncă ci se păstrează în salon ca şi reviste de inspiraţie proprie şi exemplificare către client, ca un catalog, revista fiind prezentă în salon pe o perioadă îndelungată.
Mai multe detalii: evelina.buciu@estetica.ro; sales@estetica.ro; info@estetica.ro

OYSTER PROFESSIONAL COSMETICS a demarat colaborarea cu prestigioasa revista debutand prin aparitia in numarul de primavara 2013, acesta fiind doar inceputul unui drum fructuos.

2395 vizite

ASISTENTA ONLINE

Program: 9:00 - 18:00


Telefon: 0755.748.555


E-mail: laura.raduta@divahaircosmetics.ro

SALOANE RECOMANDATE

Roxana Cosmetics

HAIR STYLIST RECOMANDAT

Bogdan Luta

PARTENERI MEDIA

PARTENERI ONLINE