Originalitate si spectacol by Oyster

Originalitate si spectacol by Oyster

In cadrul Creative Art Show, eveniment organizat de Make up Magazine in data de 17 aprilie in Bamboo Ballroom, Diva Hair Cosmetics a fost prezenta cu un moment unic dedicat celor peste 200 de hair stylisti prezenti. Intreaga echipa de hair stylisti, make up artisti, creatori de moda si fotografi au colaborat pentru a realiza un moment cu totul si cu totul special, caracterizat in doar 3 cuvinte: inovatie, originalitate si multa CULOARE!

Spectacolul a fost oferit de 5 domnisoare superbe, cu look-uri futuriste, non-conformiste si iesite din tiparul zilnic.

Echipa care a semnat aceasta prezentare este formata din:
 
Hair: Mihai Geambasu, tehnician Oyster si trainer Style IQ, care, axandu-se pe autodepasirea profesionala, se defineste ca fiind un avangardist ce si-a lasat amprenta intr-un stil unic in mai bine de 9 ani de activitate;

Make up: Ralisa Pasarica (RalisaAlexandraMakeupArtist), o tanara talentata care stapaneste cu desavarsire tehnicile de make up, realizand machiaje de exceptie;

Vestimentatia: LaChatterie (lachatterie.ro). Femeia ce poarta LaChatterie este in aceeasi masura seducatoare, copilaroasa si matura.Tesaturile ce predomina in colectiile LaChatterie sunt broderiile, voalurile in culori pastel, brocartul si matasea, toate imbinate in cele mai delicate forme pentru a pune in evidenta gratia corpului feminin.
 
Look-uri feminine si rebele in acelasi timp, coafuri extravagante, pline de culoare si impletituri bazate pe extensii, ce se impletesc intr-un tot unitar!
 
Coafurile au fost obtinute cu ajutorul produselor Oyster, din gama de coloare, ingrijire si styling.
 
 
Va multumim pentru aprecieri!

2587 vizite

ASISTENTA ONLINE

Program: 9:00 - 18:00


Telefon: 0755.748.555


E-mail: laura.raduta@divahaircosmetics.ro

SALOANE RECOMANDATE

Eda Studio

HAIR STYLIST RECOMANDAT

Mihai Geambasu

PARTENERI MEDIA

PARTENERI ONLINE