Seminar "COLORIMETRIE"

Seminar "COLORIMETRIE"

Daca esti hair stylist, atunci trebuie sa incepi primavara cu un plus de culoare: rezerva acum locul tau la Seminarul de Colorimetrie marca Style IQ.


Style IQ te provoaca la seminarii pline de culoare! Pregatim special pentru tine seminarul Bazele Colorimetriei: patrunde alaturi de specialisti in lumea culorilor si descopera cele mai ascunse secrete ale colorimetriei! Acesta va avea loc pe data de 12 mai in Bucuresti. Pret special: doar 199 lei!

Evenimentul se va bucura de prezenta lui Mihai Geambasu, hair stylist cu o vasta experienta, absolvent al cursurilor organizate de Academia Oyster, Italia, cu specializare in colorimetrie.
Seminarul se adreseaza atat celor care sunt la inceput si vor sa deprinda cat mai multe notiuni despre colorimetrie cat si celor care doresc sa-si perfectioneze tehnica. Participand la acest seminar, vei putea sa-ti multumesti si incanti fiecare clienta prin realizarea unor combinatii de culori originale sau tehnica Ombre Hair!

Printre subiectele abordate, se regasesc:

•    spectrul culorilor si modul de citire al acestora;
•    tipuri de vopsea si oxidanti;
•    fondul de decolorare;
•    pigmentarea si prepigmentarea;
•    acoperirea firelor albe de par;
•    corectarea greselilor in vopsit;
•    tendinte colorimetrie 2013;
•    practica cu brandul Oyster pe model viu, asigurat de catre organizatori;

Toate seminariile marca Style IQ sunt sustinute de traineri cu experienta, sunt interactive, impletind notiunile teoretice cu partea practica. Se ofera Diploma de participare si coffee break.

Style IQ reprezinta comunitatea dedicata specialistilor din industria beauty. Va invitam sa descoperiti ultimele noutati din domeniu in materie de tendinte si produse, sfaturi utile pentru activitatea desfasurata zilnic, tutoriale step by step insotite de fotografii reprezentative, interviuri cu profesionisti, locuri de munca, seminarii pentru dezvoltarea profesionala, concursuri cu premii si multe altele, doar accesand www.styleiq.ro!
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:
Laura Raduta, Project Manager Style IQ, mobil: 0755.748.5550755.748.555, e-mail: laura.raduta@styleiq.ro, website: www.styleiq.ro

 

3879 vizite

ASISTENTA ONLINE

Program: 9:00 - 18:00


Telefon: 0755.748.555


E-mail: laura.raduta@divahaircosmetics.ro

SALOANE RECOMANDATE

Eda Studio

HAIR STYLIST RECOMANDAT

Bogdan Luta

PARTENERI MEDIA

PARTENERI ONLINE