Seminar Coafuri Mireasa 2015

Seminar Coafuri Mireasa 2015
Suntem in plin sezon de nunti, un prilej de bucurie pentru viitoarele mirese care se pregatesc temeinic pentru una dintre cele mai importante zile din viata lor. Cele care urmeaza sa imbrace rochia de mireasa in aceasta perioada, acorda o importanta desavarsita alegerii coafurii, care trebuie sa indeplinesca niste criterii esentiale: sa reziste ore in sir, sa fie perfect finisata si sa sustina, atat cat este nevoie, voalul sau voaleta.
 
Descopera cele mai moderne coafuri de mireasa in cadrul seminarului organizat de Style IQ! Demonstratie si practica in aceeasi zi.
  
Practica se va face pe modele vii, asigurate de organizatori.
Taxa de participare la seminarul "Mireasa de poveste", organizat de Style IQ este de doar 247 lei! Locurile sunt limitate, asa ca suna la numarul de telefon: 0755.748.555 si fii unul dintre cei 10 specialisti dornici de perfectionare. Descopera cele mai moderne coafuri de mireasa in cadrul seminarului organizat de Style IQ!

Ca si pana acum, ne bucuram de sprijinul Alinei Dobranici, care datorita feedback-ului pozitiv a ramas trainerul Style IQ de mai bine de 2 ani, sustinand peste 15 seminarii. Alina are o experienta de peste 10 ani in domeniu, este un adevarat "guru" cand vine vorba de coafuri elaborate, de mireasa si nu numai. Deviza ei? "Orice coafura prin simplitatea ei, reprezinta un act de creatie!". 
5134 vizite

ASISTENTA ONLINE

Program: 9:00 - 18:00


Telefon: 0755.748.555


E-mail: laura.raduta@divahaircosmetics.ro

SALOANE RECOMANDATE

Swiss Beauty Salon

HAIR STYLIST RECOMANDAT

Silvia Bacrea

PARTENERI MEDIA

PARTENERI ONLINE