oyster

Gama de masti colorante DIRECTA CRAZY

Gama de masti colorante DIRECTA CRAZY
Descriere: Directa Crazy este linia de masti colorante si restructurante care multiplica posibilitatile de colorare ale parului. Disponibila in 4 nuante: magenta, albastru, rosu, gri.
 
Pentru a da un nou ton, pentru a il deschide sau a aduce noi nuante temporare, reprezinta instrumentul ideal datorita versatilitatii sale crescute. Uleiul de masline, ghimbirul si untul de cacao completeaza actiunea, hranind parul pentru un efect stralucitor, sanatos si de restructurare integrala. Concentratie mare de pigmenti directi. Ofera extra stralucire. Nu are miros.   

Reprezinta atuul hair stylistului pentru a corecta unele erori aparute in urma procesului de vopsire sau pentru a intensifica o culoare obtinuta. Rezista pana la 6-8 spalari. Actioneaza pe parul natural de la baza 6 la 10 (gri: baza 7-10). Nu acopera firele albe de par.

Utilizare: Se aplica pe parul spalat, uscat cu prosopul. Timp de actionare: 15 - 20 minute, in functie de intensitatea dorita. Apoi se clateste. A se folosi manusi de protectie.

Cantitate: 150 ml.

  Kit de decapaj PIGMENT OUT

LUCREZI IN DOMENIU SI VREI SA TESTEZI GRATUIT ACEST PRODUS?
Suna acum la numarul de telefon
0751.195.643
sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi!Oferta valabila pentru persoanele care lucreaza ca Hair Stylist sau Manager la un salon de coafura!

Alege alt produs:


ASISTENTA ONLINE

Program: 9:00 - 18:00


Telefon: 0755.748.555


E-mail: laura.raduta@divahaircosmetics.ro


SALOANE RECOMANDATE

Idylle Salon

HAIR STYLIST RECOMANDAT

Silvia Bacrea

PARTENERI MEDIA

PARTENERI ONLINE