oyster

Kit de decapaj PIGMENT OUT

Kit de decapaj PIGMENT OUT

Descriere: Pigment Out Kit este un decapaj  progresiv cu o formula inovativa, ACTIVE WHITE SYSTEM, un sistem de molecule de ultima generatie care indeparteaza pigmentul artificial din par. Kitul de decapaj este format din 2 produse. Primul este gelul de depigmentare la 60 ml cu o textura gelatinoasa si cu un ph 10.30 la 11.30. Al doilea produs este crema activatoare la 100 ml ce ajuta la crearea unui amestec delicat, care deschide cuticula firul de par indepartand pigmentul artificial din par.
Kitul deschide pana la 2-2,5 tonuri si poate fi folosit pana la 3 ori intr-o singura zi pentru un decapaj progresiv.
Dupa samponare, se usuca parul intr-un  prosop si se aplica o masca acida pentru a ajuta la inchiderea cuticulei. 

Utilizare: Se amesteca 60 ml de Depigment Gel  cu 100 ml de Activating Milk intr-un castron nemetalic si se amesteca cu o perie pana se obtine o gelatina alba si compacta. Purtati manusi si distribuiti o cantitate generoasa de produs pe suvite mici de par cu ajutorul unei pensule. Incepeti de la varfuri si mergeti cu produsul in sus, pana unde doriti indepartarea reflexului. Masati cu atentie tot parul pentru a facilita patrunderea si actiunea produsului. Timp de actiune: 35-45 minute. Clatiti bine cu apa calda, avand grija sa nu iritati scalpul si apoi spalati parul cu un sampon usor.

Cantitate:60 ml, 100 ml. 


  Tratament pentru protectia si reconstructia parului PASSPORTPLEX

LUCREZI IN DOMENIU SI VREI SA TESTEZI GRATUIT ACEST PRODUS?
Suna acum la numarul de telefon
0751.195.643
sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi!Oferta valabila pentru persoanele care lucreaza ca Hair Stylist sau Manager la un salon de coafura!

Alege alt produs:


ASISTENTA ONLINE

Program: 9:00 - 18:00


Telefon: 0755.748.555


E-mail: laura.raduta@divahaircosmetics.ro


SALOANE RECOMANDATE

Idylle Salon

HAIR STYLIST RECOMANDAT

Bogdan Luta

PARTENERI MEDIA

PARTENERI ONLINE