oyster

Pudra decoloranta BLEACY NEW

Pudra decoloranta BLEACY NEW

Descriere: Pudra profesionala pentru decolorare, de culoare albastra, fara praf. Se pot obtine 7 tonuri de decolorare, eliminand total nuantele galbui. Formula sa speciala previne degajarea prafului in timpul pregatirii.

Utilizare: Intr-un recipient nemetalic, se amesteca o parte de pudra cu doua parti de Oxycream (20, 30 sau 40  volume, in functie de gradul de decolorare dorit). Timp de actionare: 15 - 50 minute, in functie de efectul dorit si structura parului. Apoi, se clateste si se spala cu sampon. A se purta manusi in toate fazele: de pregatire, aplicare si clatire. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi pe pielea iritata sau vatamata. Nu se recomanda pentru decolorarea sprancenelor si sprancenelor. A nu se folosi peroxidul de hidrogen la volume mai mari decat maximul recomandat. A se depozita intr-un loc rece, uscat.

Cantitate: 500 gr. (cutie) cu recipient gradat, 30 de pliculete a cate 25 gr.

 


  Gama de masti colorante DIRECTA

LUCREZI IN DOMENIU SI VREI SA TESTEZI GRATUIT ACEST PRODUS?
Suna acum la numarul de telefon
0751.195.643
sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi!Oferta valabila pentru persoanele care lucreaza ca Hair Stylist sau Manager la un salon de coafura!

Alege alt produs:


ASISTENTA ONLINE

Program: 9:00 - 18:00


Telefon: 0755.748.555


E-mail: laura.raduta@divahaircosmetics.ro


SALOANE RECOMANDATE

Dreamer Studio

HAIR STYLIST RECOMANDAT

Mihai Geambasu

PARTENERI MEDIA

PARTENERI ONLINE