oyster

Pudra decoloranta BLEACY WHITE

Pudra decoloranta BLEACY WHITE

Descriere: Pudra decoloranta profesionala, de culoare alba ce decoloreaza pana la 6 nuante. Formula sa speciala previne degajarea prafului in timpul pregatirii. Miros placut si consistenta cremoasa. Nu se usuca si nu curge de pe firul de par.  Nu se umfla.  Continut scazut de amoniac. 

Utilizare: Intr-un recipient nemetalic, se amesteca o parte de pudra cu doua parti de Oxy Cream (20, 30 sau 40 Volume, in functie de gradul de decolorare dorit). Timp de actionare: 15 - 50 minute, in functie de efectul dorit si structura parului. Apoi, se clateste si se spala cu sampon. A se purta manusi in toate fazele: de pregatire, aplicare si clatire. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi pe pielea iritata sau vatamata. Nu se recomanda pentru decolorarea sprancenelor si sprancenelor. A nu se folosi peroxidul de hidrogen la volume mai mari decat maximul recomandat. A se depozita intr-un loc rece, uscat.

Cantitate: 500 gr. (cutie).

 


  Oxidant crema OXY (40 vol.)

LUCREZI IN DOMENIU SI VREI SA TESTEZI GRATUIT ACEST PRODUS?
Suna acum la numarul de telefon
0751.195.643
sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi!Oferta valabila pentru persoanele care lucreaza ca Hair Stylist sau Manager la un salon de coafura!

Alege alt produs:


ASISTENTA ONLINE

Program: 9:00 - 18:00


Telefon: 0755.748.555


E-mail: laura.raduta@divahaircosmetics.ro


SALOANE RECOMANDATE

Salon Oasis Flamingo

HAIR STYLIST RECOMANDAT

Ramona Turculet

PARTENERI MEDIA

PARTENERI ONLINE