oyster

Tratament pentru protectia si reconstructia parului PASSPORTPLEX

Tratament pentru protectia si reconstructia parului PASSPORTPLEX

Descriere: Un tratament revolutionar de reconstructie ce se adauga in tratamentele chimice: vopsea, pudra, solutie de permanent, pentru a ajuta la reconectarea legaturilor de sulf din structura parului, prevenind astfel deteriorarea acestuia.  Creaza noi legaturi si le imbunatateste pe cele existente, adaugand elasticitate si rezistenta parului, asigurand astfel o structura intacta.

Pasul 1: Fluid regenerant pentru reconstrutia parului

Solutie pentru restabilire, care face  parul mai compact, oferindu-i elasticitate si densitate. Solutia actioneaza in profunzime, astfel acest remediu patrunde in mijlocul fibrei, ce formeaza o structura mai compacta pentru compusii ionici.

Pasul 2: Crema regeneranta pentru reconstructia parului

Crema regeneratoare pentru reconstructie, care da efectul de “sigilare” a parului, inchide cuticula si retine in interiorul parului substantele active. Restabileste din profunzime fibra parului, dandu-i o structura mai compacta compusilor ionici, astfel se faciliteaza cimentarea intercelulara.

Cantitate: 250 ml, 250 ml.


  Sampon anti-pigment galben GO COLOR ICEBLOND

LUCREZI IN DOMENIU SI VREI SA TESTEZI GRATUIT ACEST PRODUS?
Suna acum la numarul de telefon
0751.195.643
sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi!Oferta valabila pentru persoanele care lucreaza ca Hair Stylist sau Manager la un salon de coafura!

Alege alt produs:


ASISTENTA ONLINE

Program: 9:00 - 18:00


Telefon: 0755.748.555


E-mail: laura.raduta@divahaircosmetics.ro


SALOANE RECOMANDATE

Buzz

HAIR STYLIST RECOMANDAT

Silvia Bacrea

PARTENERI MEDIA

PARTENERI ONLINE