oyster

Vopsea crema profesionala PERLACOLOR

Vopsea crema profesionala PERLACOLOR

Descriere: Crema de colorat profesionala pentru toate tipurile de par, atat colorat cat si natural. Ingredientele sale, Aloe Vera si uleiul de Monoi au proprietatea de a hidrata si restructura firul de par, conferind parului un plus de stralucire. Cu o concentratie mare de amoniac si pigmenti de ultima generatie, vopseaua garanteaza culori intense, de lunga durata. Acopera 100% firele albe de par. Miros placut. Timp de actionare scurt. Culoare uniforma de la radacina, pana la varfuri, Este emolienta, se intinde foarte bine pe firul de par. Gama larga cu 97 nuante in tendinte, superdecoloranti si intensificatori.

Utilizare: Intr-un recipient nemetalic, se amesteca Perlacolor si Oxy cream in proportie de 1 : 1 (1 : 2 proportie pentru superdecoloranti). Produsul obtinut se aplica pe parul uscat. Timp de actionare: 30 - 45 minute (timp mai mare in cazul folosirii superdecolorantilor). Apoi, se clateste.

Cantitate: 100 ml.

Superdecoloranti: Permit o decolorare de pana la 4 - 6 nuante, de la culoare medie sau inchisa la blond deschis. Neutri 0/0 este un decolorant foarte puternic, ce poate fi amestecat cu orice nuanta. 7 nuante disponibile.

Intensificator: Accentueaza nuanta de culoare dorita. Pentru rezultate excelente, se adauga o doza mica de intensificator in amestec, pentru o culoare mai intensa. Acesta se poate utiliza si in stare pura, pe parul decolorat. 7 nuante disponibile: albastru, cenusiu, rosu, galben, violet, aramiu, verde.

 

Click aici pentru a vizualiza toate nuantele PerlaColor.


  Vopsea crema profesionala PERLACOLOR PURITY (fara amoniac)

LUCREZI IN DOMENIU SI VREI SA TESTEZI GRATUIT ACEST PRODUS?
Suna acum la numarul de telefon
0751.195.643
sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi!Oferta valabila pentru persoanele care lucreaza ca Hair Stylist sau Manager la un salon de coafura!

Alege alt produs:


ASISTENTA ONLINE

Program: 9:00 - 18:00


Telefon: 0755.748.555


E-mail: laura.raduta@divahaircosmetics.ro


SALOANE RECOMANDATE

Eriks Salon

HAIR STYLIST RECOMANDAT

Gabriela Sanda

PARTENERI MEDIA

PARTENERI ONLINE