oyster

Vopsea crema profesionala PERLACOLOR PURITY (fara amoniac)

Vopsea crema profesionala PERLACOLOR PURITY (fara amoniac)

Descriere: Varianta de vopsea profesionala, fara amoniac. Formula bazata pe o tehnologie inovativa si complexa, combinata cu actiunea antioxidanta si protectoare a trei tipuri ceaiuri: alb, verde si rosu. Aceasta varianta de vopsea ofera culori intense, cu putere mare de acoperire, cu rol de regenerare, actionand cu blandete asupra firului de par. Gama cuprinde 34 de nuante. Culorile sunt grupate in 12 linii de produs si permit o gama variata de abordari cromatice: rezultate autentic naturale, reflexii aurii, pana la nuante mai calde de saten. Pentru un pigment mai puternic, linia PerlaColor are, de asemenea, o serie de nuante rosiatice, de la cupru la rosu intens, pana la purpuriu. Seria culorilor pastel a fost conceputa pentru obtinerea suvitelor si pentru tratamente de vopsit asimetric si pot crea, de asemenea, tonuri de blond platinat si efecte cromatice moderne in cazul parului decolorat. Textura omogena si miros placut. Actioneaza cu blandete, fara a agresa firul de par. Timp de actionare scurt. Acopera 100% firele de par alb. Pentru par fragil si sensibil.

Utilizare: Intr-un recipient nemetalic, amestecati Perlacolor Purity si Oxy Cream in raport 1 : 1, respectiv 1 :2 in cazul tonurilor pastel, pana se obtine o crema moale. Se aplica pe parul uscat. Timp de actionare: intre 30 si 45 minute, in functie de intensitatea dorita.

Cantitate: 100 ml.

Click aici  pentru a vizualiza toate nuantele PerlaColor. 


  Gama de masti colorante DIRECTA CRAZY

LUCREZI IN DOMENIU SI VREI SA TESTEZI GRATUIT ACEST PRODUS?
Suna acum la numarul de telefon
0751.195.643
sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi!Oferta valabila pentru persoanele care lucreaza ca Hair Stylist sau Manager la un salon de coafura!

Alege alt produs:


ASISTENTA ONLINE

Program: 9:00 - 18:00


Telefon: 0755.748.555


E-mail: laura.raduta@divahaircosmetics.ro


SALOANE RECOMANDATE

Ameenas Nails&Beauty

HAIR STYLIST RECOMANDAT

Gabriela Sanda

PARTENERI MEDIA

PARTENERI ONLINE