oyster

Kit profesional de indreptare LISSE SYSTEM

Kit profesional de indreptare LISSE SYSTEM

Sistem profesional permanent de indreptare format din:

Crema de indreptare 100 ml 

Agent de neutralizare 100 ml

Instructiuni de utilizare + o pereche de manusi

Extractul de Galbenele si de Nalba ofera o delicatete naturala ce protejeaza parul, efectul fiind un par hidratat, matasos si stralucitor.

Crema de indreptare mentine parul neted, ajutand la procesul de stilizare si oferind totodata luciu. Extractul de Seminte de In, datorita proprietatilor hidratante si emoliente, hraneste parul, protejandu-l in momentul perierii si uscari.

Mod de utilizare:

1. Daca este necesar, efectuati o samponare usoara a parului fara a freca scalpul, pentru a indeparta ceara, gelul, fixativul sau alte produse de styling.

2. Uscati parul folosind un uscator si o perie in functie de efectul de stilizare dorit.

3. Impartiti parul in 4 sectiuni incepand de la nivelul gatului si utilizati o perie pentru a distribui in mod egal crema peste zonele zbarlite ale parului. Se lasa aproximativ jumatate de centimetru intre produs si radacina si trebuie avut grija ca produsul sa nu atinga deloc scalpul sau radacina. Apoi, folosind un pieptene si fara a elimina crema, tineti strans sectiunile parului in timp ce le combinati, asa incat sa stea cat mai drepte. Alternativ, folositi suporturi stratificate cum ar fi hartiile plastifiate.

! Pe parul ce a fost deja tratat cu o crema de indreptare, nu aplicati produsul imediat pe varfuri si pe lungime. In schimb, daca este necesar, aplicati crema cu 5 minute inainte de clatitul final.

4. Timp de actionare:

par natural, cret sau foarte ondulat - intre 15-30 minute;

par natural, fin sau delicat - intre 10-15 minute;

par rezistent, par vopsit tratat cu oxidant de maxim 20 volume - intre 5-10 minute (se aplica pe par umed).

Oricare varianta se verifica cu un test de siguranta pentru par.

5. Dupa ce au trecut minutele necesare, se clateste bine si se piaptana crema, tinand parul intepenit.

6. Masati bine si aplicati agentul de neutralizare direct din sticla sau adaugati-l intr-un bol si aplicati-l cu un burete.

7. Timpul de actionare pentru fixator este de la 5 la 10 minute, in functe de lungimea parului. Pieptanati parul in timp ce actioneaza produsul.

8. Clatiti foarte bine, apoi samponati si aplicati o masca tratament pentru a elimina orice urma de reziduuri chimice. Uscati parul folosind produsul de styling preferat.

! Nu uitlizati recipiente sau ustensile metalice. Utilizati manusi. Evitati contactul cu ochii. Daca produsul intra in contact cu ochii, clatiti cu apa din abundenta si consultati un doctor. Nu lasati la indemana copiilor. Depozitati in locuri ferite de razele soarelui.

Crema de indreptare contine saruri de acid tioglicolic, amoniac.

Agentul de neutralizare contine apa oxigenata.


LUCREZI IN DOMENIU SI VREI SA TESTEZI GRATUIT ACEST PRODUS?
Suna acum la numarul de telefon
0751.195.643
sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi!Oferta valabila pentru persoanele care lucreaza ca Hair Stylist sau Manager la un salon de coafura!

Alege alt produs:


ASISTENTA ONLINE

Program: 9:00 - 18:00


Telefon: 0755.748.555


E-mail: laura.raduta@divahaircosmetics.ro


SALOANE RECOMANDATE

Ameenas Nails&Beauty

HAIR STYLIST RECOMANDAT

Mihai Geambasu

PARTENERI MEDIA

PARTENERI ONLINE