oyster

Kit profesional de ondulare PERMANENT 6.9

Kit profesional de ondulare PERMANENT 6.9

Descriere: Sistem profesional permanent de ondulare cu un pH acid de 6.9 si o formula delicata pentru fibra capilara. Fara a contine Amoniac sau Acid Thioglicolic, kit-ul asigura rezultate de lunga durata, in timp ce respecta structura parului. 

Formula speciala cu Acid Hialuronic, Colagen si Arginina pastreaza hidratarea naturala a parului, conserva integritatea fibrei si asigura o mai buna elasticitate pentru bucle. Mai mult, gratie Cisteinei, un amino acid natural, structura parului este restabilita, oferind plus de rezistenta.

Potrivit pentru toate tipurile de par- natural, vopsit, cu suvite, gras sau sensibil.

Contine: Lotiune de ondulare + Solutie de neutralizare + Instructiuni de utilizare.

Avantaje:

Respecta fibra capilara, asadar se evita modificarile traumatice pe durata tratamentului cu pH acid.

Parul natural sau vopsit este sanatos si stralucitor.

Parul isi pastreaza culoarea cosmetica neschimbata fara a se pierde din intensitate.

Se adauga un volum usor parului.

Actiune blanda asupra structurii moleculare a parului. Buclele devin uniforme, elastice si sanatoase.

Rezultatul este o bucla flexibila, dinamica, naturala si reversibila.

Utilizare:

1. Se realizeaza diagnoza parului:

a. Stabilirea conditiei parului clientului: natural rezistent, natural normal, vopsit sau foarte sensibil.

b. Porozitate: foarte poros, cu nivel mediu de porozitate, nu foarte poros.

Odata stabilit tipul fibrei capilare, este necesar sa intelegeti conditia keratinoasa. Trebuie sa luati in considerare sau sa corectati conditia fibrei pentru a obtine cel mai bun rezultat dupa utilizarea tratamentului. Examinarea vizuala va furniza mai multe conditii. In general, una din ele va poate transmite daca parul este poros, uscat sau foarte uscat sau daca parul a mai fost tratat cu alte substante chimice (tratamente de indreptare sau alte tratamente de permanent), trebuie intrebat clientul pentru confirmare. In cele mai drastice cazuri (inainte de tratamentul de ondulare) recomandam un tratament preventiv de reconstructie.

2. Ondularea parului

a. Samponati - Parul se spala cu un sampon bland, fara a irita scalpul, clatiti bine si uscati cu un prosop.

b. Puneti toate suvitele pe bigudiuri, cat parul este inca umed. Le puteti ridica dupa dorinta. Latimea bigudiurilor va determina marimea buclei. 

c. Se aplica Lotiunea de Ondulare DOAR pe parul umed. Se aplica in mod uniform pe tot parul: este un pas foarte important pentru obtinerea rezultatelor dorite. Nu aplicati pe scalp.  Atentie! Din moment ce nivelul de porozitate al parului variaza de la radacina la varfuri, nivelul de hidratare va trebui sa fie mai mare pe lungimi si pe varfuri si mai mic la radacini.

3. Timp de actionare

´╗┐Timpul de actionare necesar pentru a forma bucla poate fi legat de: structura parului, temperatura, bucla dorita. Totusi, recomandam urmatoarea procedura:

Par natural, usor umed: 20-25 minute

Par vopsit, umed: 10-15 minute

Par foarte sensibil, foarte umed (nu ud) : 5-10 minute

Asigurati-va de faptul ca nivelul de hidratare al parului este pastrat pe durata ondularii si inainte de aplicarea solutiei de ondulare pentru a se aduce si mai multa hidratare si a se obtine un rezultat elastic garantat pe timpul tratamentului. Verificati timpul de actionare pentru a obtine bucla dorita si verificati evolutia pe parcursul timpului de actionare. 

4. Prima spalare

Dupa scurgerea timpului de actionare, clatiti foarte bine, in jur de 5 minute cu apa calduta. Ulterior, uscati bine cu prosopul(nu indepartati bigudiurile). Dupa ce excesul de apa a fost indepartat, aplicati Neutralizatorul´╗┐, cu un timp de actionare de aproximativ 5 minute (10 minute pentru parul foarte lung).

5. A doua spalare

Dupa scurgerea timpului de actionare pentru Neutralizator, indepartati bigudiurile usor, fara a trage de par, masand si apoi clatind foarte bine (in jur de 3 minute cu apa calduta). Dupa clatire, se usuca bine cu un prosop.

6. Tratament dupa permanent

Aplicati o masca de acidifiere. Uscati si stilizati dupa dorinta.

7. Dupa tratamentul de permanent

Se poate realiza o reconstructie a fibrei capilare folosing Kit-ul Perm 6.9 in sinergie cu Passport pentru a ondula si a reconstrui parul pe durata tratamentului de permanent. Dupa finalizarea pasilor de permanent, dupa clatirea Neutralizatorului, uscati parul bine. Amestecati 5 ml din Solutia Passport 1 cu 15 ml din solutia Passport 2 , distribuiti cu un masaj realizat cu mainile, nu folositi pieptenele. Lasati sa actioneze 5 minute. Clatiti.

Atentie! Dupa tratament, NU SPALATI PARUL pentru cel putin 48 de ore, intrucat exista un risc de pierdere a efectului tratamentului daca acesta nu a actionat optim.

INAINTE DE RECOLORARE

Asteptati 48/72 de ore inainte de efectuarea unui tratament de colorare cu oxidant. Daca nu puteti astepta, dupa terminarea tratamentului de ondulare uscati parul la radacini si apoi aplicati culoarea dorita doar la radacina, iar pe lungimi si varfuri aplicati in ultimele 5 minute pe parul foarte ud.

O varianta foarte buna de colorare a parului in aceeasi zi este sa alegeti o culoare cu un pH acid cu pigment direct, cum sunt mastile Directa.

!Evitati contactul cu ochii. Poate cauza probleme cu vederea. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta. Neutralizatorul contine apa oxigenata. Purtati manusi. Uz profesional. Doar pentru uz extern.

Cantitate: 2 x 100 ml. 


  Kit profesional de indreptare LISSE SYSTEM

LUCREZI IN DOMENIU SI VREI SA TESTEZI GRATUIT ACEST PRODUS?
Suna acum la numarul de telefon
0751.195.643
sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi!Oferta valabila pentru persoanele care lucreaza ca Hair Stylist sau Manager la un salon de coafura!

Alege alt produs:


ASISTENTA ONLINE

Program: 9:00 - 18:00


Telefon: 0755.748.555


E-mail: laura.raduta@divahaircosmetics.ro


SALOANE RECOMANDATE

Buzz

HAIR STYLIST RECOMANDAT

Gabriela Sanda

PARTENERI MEDIA

PARTENERI ONLINE