Adina Suiu


Cine are carte are parte si cine isi indrageste meseria culege roadele imediat. Asa se intampla si cu Adina Suiu, hair stylist si antreprenor. 

 

Adina si a construit din anul 2009 un mic business impreuna cu o buna prietena. Detine un mic salon cu circuit inchis, in care atmosfera intima si calitatea oamenilor te atrag de la primii pasi inauntru si te fac sa crezi ca ai evadat intr-un alt mic univers de unde nu ai cum sa iesi altfel decat frumoasa si fericita. Meseria ei este un mod de viata de la care nu face compromisuri financiare, clientela ei selectandu-se singura in acest moment.

 

"Iubesc foarte mult parul si nu fac compromisuri pentru sanatatea lui. Imi place sa vad cum femeile carora le dedic din timpul meu pleaca fericite din salon. Frumusetea este o stare de bine pe care vreau sa le o transmit in toate modurile posibile: ambianta prietenoasa si relaxanta, sfaturi pt frumusete interioara si exterioara date din suflet. Clientele mele nu exista, exista prietenele mele de parul carora am grija, intamplator"

 

Adina a absolvit cu succes Scoala Vogue in 2006 si a castigat Premiul I la Concursul organizat de Euforia TV " Stilistul primaverii" 2008. In prezent participa activ la diverse cursuri si seminarii cum ar fi Cursul de colorimetrie si tunsoare din cadrul Vogue, pentru ca dezvoltarea personala si profesionala continua sunt o prioritate in viata ei.

 


Hair Stylist

ASISTENTA ONLINE

Program: 9:00 - 18:00


Telefon: 0755.748.555


E-mail: laura.raduta@divahaircosmetics.ro

SALOANE RECOMANDATE

Dreamer Studio

HAIR STYLIST RECOMANDAT

Ramona Turculet

PARTENERI MEDIA

PARTENERI ONLINE