VEZI PROMOȚIA LA GAMA DE PRODUSE ANUBIS

LOȚIUNE PENTRU TONIFIERE CU MENTOL COLD LOTION

Loțiune cu proprietăți vasoconstrictoare și anticelulitice, ce oferă o senzație plăcută, de reîmprospătare la nivelul întregului corp.

Efect calmant și anti-oboseală.

Recomandat pentru toate tipurile de piele, cu precădere în împachetările hipotermale în zone precum picioare, șolduri sau feșe, cu scopul de a realiza o acțiune de drenare sau de fermitate.

Caracteristici:

Ajută la tonifierea corpului.

Fără parabeni.

Utilizare:

De regulă, în tratamentele de reafirmare și pentru îmbunătățirea circulației la nivelul picioarelor. De asemenea, se poate folosi și că un complement în tratamentele anticelulitice.

Tratament cu împachetări reci: se realizează o compoziție dintr-o parte de Cold Lotion și trei părți de apă. După ce bandajele se înmoaie în această loțiune, se realizează împachetările de la zona picioarelor până la vintre, facilitând astfel circulația limfatica. A se evita zona abdomenului. Timp de acționare: 20 – 30 minute. Pentru a finaliza tratamentul, se aplică Cold Emulsion. Pentru tratamentele anticelulitice, se aplică Chitty L Emulsion.

Alte tratamente: Se poate folosi că antiseptic sau loțiune pentru reîmprospătare prin pulverizare pe întreg corpul în cadrul oricărui tratament corporal. Se realizează o compoziție dintr-o parte Cold Lotion și trei părți de Thermal Aqua.

Ingrediente:

Alcool: răcoritor și vasoconstrictor;

Mentol: efect anti-oboseală, de împrospătare, de calmare și vasoconstrictor (activează circulația periferică);

Camfor: răcoritor și calmant;

Eucalipt: proprietăți antiseptice;

Formă de prezentare: sticlă de 1000 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Asistență online