VEZI PROMOȚIA LA GAMA DE PRODUSE ANUBIS

„Folosesc produsele profesionale din brandul Anubis de aproximativ 6 luni si ma declar foarte multumita de acestea. Portofoliul este unul foarte variat, cuprinzand produse destinate fiecarui tip de ten, avand rol de a rezolva orice problema de la nivelul tenului. Acestea se bazeaza pe tehnologii de ultima generatie si pe o multitudine de ingredienti benefici pentru ten precum colagen, oxigen, caviar, aur, acid hialuronic si complex AHA. Liniile mele preferate sunt cele pentru ten matur, ten deshidratat si ten sensibil.

Noutatea absoluta a brandului Anubis o reprezinta produsul NEW EVEN CONCENTRATE 50/30 – concentrat unic pe piata din Romania pe baza de complex AHA (in proportie de 50%). Acest produs se poate folosi indiferent de anotimp fiind recomandat pentru regenerarea celulara, oxigenarea si depigmentarea tenului.

Recomand cu caldura aceste produse”.

Mariana Petu, cosmeticiana, trainer Anubis, Bucuresti

„Am inceput de curand sa lucrez cu produsele  profesionale din brandul ANUBIS si sunt foarte  incantata de ele. Am ales ANUBIS pentru ca  produsele sunt tolerabile pentru toate tipurile de  ten si portofoliul este foarte bogat.

Rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta de  tratament, un aspect extrem de important pentru  fidelizarea clientelor.

De asemenea, pretul reflecta in totalitate  calitatea produselor”.

Carmen Morar, cosmeticiana salon Camy Style, Brasov

„Am inceput sa folosesc produsele ANUBIS de aproximativ 3 saptamani si ma declar extrem de multumita de rezultatele obtinute. Recomand cu incredere clientelor mele tratamente cosmetice cu Anubis deoarece au efect imediat: ten mai sanatos, plin de vitalitate si stralucire. Produsul meu preferat este masca Renewal deoarece curata tenul in profunzime”.

Cristina Craciun, cosmeticiana salon, Scorpion Turda, Bucuresti

Asistență online