VEZI PROMOȚIA LA GAMA DE PRODUSE ANUBIS

DESPRE NOI

Cosmetice profesionale: portofoliu bogat pentru un par plin de strălucire și un ten sănătos!

Unic importator de cosmetice profesionale, Diva Hair Cosmetics va pune la dispoziție un portofoliu bogat de produse pentru îngrijirea părului (brandul Oyster Professional, Italia) și soluții inovative pentru un ten sănătos (brandul Anubis, Spania).

Înființată în vara anului 2011, Diva Hair Cosmetics a reușit să devină cunoscută pe piață beauty din România prin serviciile de înalta calitate oferite clienților săi.

Cosmetice profesionale care se pliază nevoilor tale!

Portofoliul nostru cuprinde o gama variată de produse ce înglobează tehnologii de ultima generație, care răspund tuturor necesităților atât ale hair stylistilor și a cosmeticienelor cât și ale clientului final:

Produse pentru păr:

  • produse pentru colorarea părului
  • produse pentru textura părului
  • produse destinate îngrijirii părului
  • produse pentru coafare și finisare
 

Tratamente pentru ten normal, sensibil, gras, matur și pentru corp (tratamente anticelulitice, împotriva grăsimii localizate și multe altele), toate bazându-se pe ingrediente benefice.

Dacă în 2011 eram prezenți doar la nivelul saloanelor de înfrumusețare din București, în prezent, după 4 ani de activitate, ne bucurăm să fim cunoscuți și apreciați în marile orașe din țară pentru produsele cosmetice profesionale și pentru serviciile de calitate. Ne găsești în Iași, Galați, Constanța, Brașov, Cluj și suntem în continuă extindere.

Contactează-ne ACUM și îți vom oferi tot sprijinul necesar!

Cu drag,

Echipa Diva Hair Cosmetics

Asistență online