VEZI PROMOȚIA LA GAMA DE PRODUSE ANUBIS

Vopsea cremĂ profesională PERLACOLOR

Descriere: cremă de colorat profesională pentru toate tipurile de par, atât colorat cât și natural. Ingredientele sale, Aloe Vera și uleiul de Monoi au proprietatea de a hidrata și restructura firul de par, conferind părului un plus de strălucire. Cu o concentrație mare de amoniac și pigmenți de ultima generație, vopseaua garantează culori intense, de lungă durata. Acoperă 100% firele albe de par. Miros plăcut. Timp de acționare scurt. Culoare uniformă de la rădăcina, până la vârfuri, este emolienta, se întinde foarte bine pe firul de par. Gama largă cu 97 nuanțe în tendințe, superdecoloranti și intensificatori.

Utilizare: într-un recipient nemetalic, se amestecă Perlacolor și Oxy creăm în proporție de 1:1 (1:2 proporție pentru superdecoloranți). Produsul obținut se aplică pe părul uscat. Timp de acționare: 30 – 45 minute (timp mai mare în cazul folosirii superdecolorantilor). Apoi, se clătește.

Cantitate: 100 ml

Superdecoloranți: permit o decolorare de până la 4 – 6 nuanțe, de la culoare medie sau închisă la blond deschis. Neutri 0/0 este un decolorant foarte puternic, ce poate fi amestecat cu orice nuanță. 7 nuanțe disponibile.

Intensificator: accentuează nuanță de culoare dorită. Pentru rezultate excelente, se adaugă o doză mică de intensificator în amestec, pentru o culoare mai intensă. Acesta se poate utiliza și în stare pură, pe părul decolorat. 7 nuanțe disponibile: albastru, cenușiu, roșu, galben, violet, arămiu, verde.

Asistență online